COMUNICAT DAVANT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA ACTUAL

L’ Agrupació Excursionista “Catalunya”, sempre ha defensat i defensarà la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir.

Per tant, donem suport a les institucions que exerceixen l’autogovern de Catalunya i a les mobilitzacions que es facin, per tal de garantir aquests principis.

Tanmateix, des del màxim respecte a la pluralitat de la seva massa social, continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, expressada sempre d’una manera cívica i pacífica.

Barcelona a 21 setembre de 2017

                                                Gloria, Jep, Rosa María i Enriqueta

Una representació de socis de l'Agrupa ha participat en la Festa Solidaria pel Nepal que s'ha celebrat al Tibidabo, organitzada pel Consolat general del Nepal i Tibidabo-Ajuntament de Barcelona.

El parc d'atraccions va reunir al cim de la Ciutat a milers de persones que van gaudir de les tradicions culturals i gastronòmiques del Nepal, oferim als visitants recons amb participació del nepalesos establerts a Catalunya i un bon nombre de ONGs.

La recaptació als diferents recons s'enviarà al Nepal per participar en la construcció de 10.000 habitatges pels damnificats als terratrèmols que van deixar més d'un milió de persones sense sostre.

Dos Monjos budistes a una cerimònia al Camí del Cel molt aprop dels camins Sir Edmund Hillary i Tensing Norgay al sostre de Barcelona.

LLuis Belvis, Cosol general del Nepal va obrir l'acte amb el que el Venerable  Thubten Wangchen, representant del Daái Lama i director de la Casa del Tibet va oficiar una cerimonia dudista.

Altres