COMUNICAT DAVANT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA ACTUAL

L’ Agrupació Excursionista “Catalunya”, sempre ha defensat i defensarà la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir.

Per tant, donem suport a les institucions que exerceixen l’autogovern de Catalunya i a les mobilitzacions que es facin, per tal de garantir aquests principis.

Tanmateix, des del màxim respecte a la pluralitat de la seva massa social, continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, expressada sempre d’una manera cívica i pacífica.

Barcelona a 21 setembre de 2017

 

Avui comença la travessa per les Illes Lofoten.

 

Les illes Lofoten són un arxipèlag situat entre els paral·lels 67 i 68 de latitud N al nord de Noruega. Són illes conegudes per la seva gran bellesa natural.Les illes Lofoten estan caracteritzades per les seves muntanyes i cims, cales protegides, extensions de mar i grans àrees verges. La muntanya més alta a Lofoten és Hermansdalstind(1034 m) a Moskenes; el Parc Møysalen Nationaljust cap al nord-est de Lofoten s'hi aixequen muntanyes que arriben a 1262 m. El Moskstraumenfamós (Malstrøm), sistema de remolins de marea, és localitzat a Lofoten occidental. El mar és ric amb vida, i l'escull coral·lí d'aigua profund més gran del món (Røst Reef, 40 km molt de temps) és localitzat a l'oest de Røst. Lofoten té una densitat molt alta d'àguiles marines i cormorans, i milions d'altres ocells de mar, entre ells el acolorit puffin. Les llúdriessón comunes, i també hi ha antsa Austvågøy.

 

 

 

 

 

 

Altres