COMUNICAT DAVANT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA ACTUAL

L’ Agrupació Excursionista “Catalunya”, sempre ha defensat i defensarà la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir.

Per tant, donem suport a les institucions que exerceixen l’autogovern de Catalunya i a les mobilitzacions que es facin, per tal de garantir aquests principis.

Tanmateix, des del màxim respecte a la pluralitat de la seva massa social, continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, expressada sempre d’una manera cívica i pacífica.

Barcelona a 21 setembre de 2017

La Cursa per l'Alta Muntanya La Ribalera , s'ha disputat avui, 28 de juny de 2015, pels tremes municipals de les poblacions de Tírvia, Burg, Farrera i Os de Civís, amb part del seu traçat dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu, amb un nombre de participants limitat tant per la Marató (42,2 km i 3000 metres de desnivell positiu, amb cota màxima al Cim del Saloria (2788,8 m.) com per la mitja marató (distància: 23,3 km i un denivell de 1.500 m. positius amb sostre a la Font negre (2.350 m.), a vestit de festa les comarques del Pallars Sobirà i l'Alt Urgell, amb l'organització de l'Agrupació Excursionista “Catalunya”.

Pep Molinos (Coordinador Cursa per Alta Muntanya La Ribalera"

Miquei

Carme i Miguel Peinado

 Xerrada tècnica

Equíp de voluntaris a l'entrega de dorsals

Control

Sortida Marató

 

Laia Tapias

 

CLASSIFICACIÓ MARATÓ

 

 

 

1er Classificat marató

 1a Classificada marató

2on classificat marató

3er classificat marató

4art classificat marató

5e classificat Marató

 

                              CLASIFICACIÓ MITJA MARATÓ

 

 

Altres