COMUNICAT DAVANT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA ACTUAL

L’ Agrupació Excursionista “Catalunya”, sempre ha defensat i defensarà la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir.

Per tant, donem suport a les institucions que exerceixen l’autogovern de Catalunya i a les mobilitzacions que es facin, per tal de garantir aquests principis.

Tanmateix, des del màxim respecte a la pluralitat de la seva massa social, continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, expressada sempre d’una manera cívica i pacífica.

Barcelona a 21 setembre de 2017

Tota la secció ens vam dirigir a Caoner, un nucli molt a prop de Súria (Bages). Com que l'autocar no podia arribar al terreny d'acampada ens va deixar a tots els grups a Súria i la idea era realitzar diferents excursions per arribar al terreny. Com que la calor apretava, uns grups van decidir anar a la piscina del poble i refrescar-se tant com podien. Però s'havia d'arribar al campament i vam haver d'anar passant. Va ser una caminada curta però intensa degut a l'alta temperatura. Un cop arribats al terreny els juvenils ens van preparar unes activitats molt engrescadores en que tothom va participar, petits i grans. Al final... a muntar tendes, sopar, joc de nit i a dormir.

El diumenge van arribar els pares i mares i vam marxar d'excursió per la Serra de la Sala. Valents i valentes vam avançar pels camins amb un sol que radiava molt viu i càlid, massa potser. Un cop tornats al terreny vam dinar mooolt bé (gràcies al menú que ens van preparar les famí­lies), vam entregar les orles, fer les fotos de grup corresponents i ens vam acomiadar fins al curs vinent. A l'acabar es va produir un moment molt emotiu en que la Laura i la Gemma van explicar que no seguirien com a monitores el pròxim curs. Des de la secció volem agrair la seva energia, entrega i estima a la tasca realitzada. Moltes gràcies!

Roger

Monitors

 

Pares i Mares

 

Juvenils

 

Sioux

 

Txeiens

 

Xerpes

Altres