Escletxes de Freixaneda

Dimecres al Sol
Data: Dimecres, 20 Setembre 2017

Sortida i dinar de barbacoa. Portar menjar i beguda. Qui vulgui pot fer carn o verdures a les brases

Trobada: 07:00h a la seu social C/ Padilla 255 (transport, cotxes particulars)
Desnivell: 780 mt. acumulats
Distància: 16 km
Temps sense parades: 4:30 hores
Dificultat: mitjana degut al desnivell i la distància
Vocal: Pere Mansilla, 601 110 287
Reunió preparatòria: Ens trobem dilluns 18 a les 20:00 per concretar i omplir cotxes

Descripció: Les Escletxes de Freixaneda son una munió de passadissos sinuosos que atrauen per la verdor de les seves parets, entapissades de molsa, i un terra encatifat de fulles rogenques, que conviden a entrar-hi. Un cop ens hi endinsem, és fàcil desorientar-se i perdre la noció del temps, per això millor passar-hi una bona estona, sense presses, doncs aquest lloc està ple de racons per explorar, i et sents un petit gnom dins d'un laberint.


Accés: Pla d’en Xurri - Zona Recreativa Els Pins (St. Privat d’en Bas), que disposa de barbacoes, taules, papereres i fonts al costat del riu, amb gorgs on poder banyarse a l’estiu. Cobren 1 euro quan els Serveis estan oberts.


Recorregut: Pla d’en Xurri – Mas Freixeneda (passant per les gorges de l’Amat i Blava) – Camí de Salt del Bot – Les Escletxes de Freixaneda – Rasos de Freixaneda – Salt de Sallent – Mirador del Salt – Camí dels Matxos – Pla d’en Xurri.

IMPORTANT: És obligat llegir les Normes generals de les sortides de l’AEC, el fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que cal estar en possessió de la llicència corresponent.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres