COMUNICAT DAVANT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA ACTUAL

L’ Agrupació Excursionista “Catalunya”, sempre ha defensat i defensarà la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir.

Per tant, donem suport a les institucions que exerceixen l’autogovern de Catalunya i a les mobilitzacions que es facin, per tal de garantir aquests principis.

Tanmateix, des del màxim respecte a la pluralitat de la seva massa social, continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, expressada sempre d’una manera cívica i pacífica.

Barcelona a 21 setembre de 2017

Caminada Popular: Sagrada Familia-Punt de Trobada de la Crida per la Democracia

AEC
Data: Diumenge, 24 Setembre 2017 09:30

Fàcil recorregut per la ciutat de Barcelona amb arribada a les 11h al punt de trobada de la Crida per la Democràcia.

Data: Diumenge 24 de setembre

Lloc i hora de sortida: 9:30h local Agrupa

Transport:  A peu

Inscripcions: Fins diumenge 24/09 a les 9:30h No cal inscripció prèvia

Itinerari: Del carrer Padilla-Provença fins al punt de trobada de la Crida per la democràcia a les 11:00h. A partir de les 11:00h qui ho desitgi es podrà afegir als actes que s'organitzin o donar per finalitzada l'activitat. Cadascú portarà l'avituallament que consideri oportú.

Desnivell:  -33m.

Recorregut: Entre 3,5 km i 4 km .

Material: Calçat i roba còmode. Protectors per pluja o sol qui ho consideri. Per tal d'identificar-nos podríem anar tots amb samarreta groga (del color de la samarreta de la Ribalera 2016 o samarreta similar del mateix color) i portar algun domàs o cartell adient per a l'ocasió.

Vocal:  Rosa M. Soler

IMPORTANT: És obligat llegir les Normes generals de les sortides de l’A.E.C. i el fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres