COMUNICAT DAVANT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA ACTUAL

L’ Agrupació Excursionista “Catalunya”, sempre ha defensat i defensarà la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir.

Per tant, donem suport a les institucions que exerceixen l’autogovern de Catalunya i a les mobilitzacions que es facin, per tal de garantir aquests principis.

Tanmateix, des del màxim respecte a la pluralitat de la seva massa social, continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, expressada sempre d’una manera cívica i pacífica.

Barcelona a 21 setembre de 2017

El castell de Montjuic ha estat el darrer objectiu del Cicle d'Excursions de tarda "Pels Turons". La sortida sorpresa d'avui, dijous 4 de juny, posa el punt i final a un cicle d'un conjunt d'excursions de tarda pels turons que envolten l'àrea metropolitana de Barcelona. Unes excursions no exemptes de desnivell i llargada de 2 a 4 hores, que fetes a bon ritme, ens han permès contemplar extenses panoràmiques, berenar entre companys i avui sopar a l'Agrupa.

L'activitat exclusiva per a socis ha estat organitzada per en Pep Molinos. Els participants han rebut una motxilla de la FEEC com record de les sortides.

Altres