25 anys de l' EXPEDICIÓ CATALANA CHO OYU 90

"Són 2/4 de 2 del mig dia del 6 d'octubre del 1990, quan la forta i gelada brisa se'ns entortolliga pels vestits venint de tots els costats i el blanc horitzó es transforma en una visió de l'Everest i el Lhotse trencada entre núvols que passen ràpidament tot jugant a cuit i amagar amb el sostre del món. És en aquest moment quan un somni, molt alt aquest cop, es fa realitat. Ens abracem, fem onejar al fred vent els símbols que estimem, disparem sense treva les nostres màquines de fotografiar; és el cim del CHO-OYU que amb els seus 8.201m. ens acosta al blau infinit de l'alçada i ens allunya dels quotidians afers de casa."

Així explicàvem el dia i hora en què assolíem el Cim del CHO OYU.

Tres Socis de l'AEC, en Josa Pujante, Miquei Martínez i Jep Tapias, assolíem el primer vuit mil de l'Agrupa.

Per a celebrar aquest aniversari, els membres de l'expedició i la Junta Directiva de l'Agrupació us convidem a celebrar-ho, junts a la seu de l'Entitat, el pròxim:

dilluns 26 d'octubre a les 8 del vespre

Projectarem imatges de l'expedició que es van filmar en "super 8" i que, gràcies a la col·laboració del nostre responsable de comunicació de l'expedició en Manuel Cabanillas, s'han digitalitzat i després hem preparat un resum. Aquestes imatges no es van arribar a projectar oficialment i per tant no han estat vistes per gaire gent. Podríem dir que estrenem la projecció. Després de la projecció podem comentar el que vulgueu-ho i per acabar, pica pica i brindis amb cava.

 

 

  

 

                                                                                              

                                                                                               

Sense events

L'AEC A LA GIGA FOTO DE LA VIA CATALANA

ENLLAÇ AMB EL TRAM 250 DE LA GIGAFOTO DE LA VIA CATALANA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altres