Pedraforca

Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 01 Juny 2019

Hora i lloc de trobada: 6.45 h a l’Agrupa – 7.00 h a Fabra i Puig

Transport: autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: fins dijous 30 de maig a les vuit del vespre. Places limitades a la capacitat del bus.

Preu: socis/sòcies 23€, socis/sòcies online 33€. Cal ingressar l’import corresponent al compte de l’Agrupa: Caixa Enginyers ES72 3025 0017 4114 0003 1058, indicant nom, cognom i “Pedraforca”.

Desnivell: + 1100 m / - 1300 m

Recorregut: 14 km aprox.

Horari aproximat: 7 hores

Dificultat: moderada pel desnivell

Itinerari: Gósol (1400 m), Serra de la Tossa, tartera de Gósol, l’Enforcadura (2356 m), Pollegó Superior (2506 m), Tartera de Saldes, Saldes (1210 m).

Apunts de la sortida: excursió que iniciarem a Gósol, per una pista que ens durà fins a Prat Sedís i el pedregós Torrent de Rubinat; pujarem pel bosc del Serrat de la Tossa i per la Tartera de Gósol; un cop a l’Enforcadura, assolirem el Pollegó Superior; tornarem a l’Enforcadura per baixar per la Tartera de Saldes o de Pedraforca, passarem per l’àrea recreativa la Serra i arribarem a Saldes.

*En cas de mal temps, faríem una ruta circular per la base del massís.

Material: motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua i menjar per a tot el dia.

Vocals: Mar Cardona i Toni Puigventós

Normativa: és obligat llegir les normes generals de les sortides de l’AEC per a activitats de muntanya; la inscripció a aquesta sortida implica la seva acceptació. Cal tenir la llicència de la FEEC en vigor; si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer o del que li pugui passar.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres