Seguint normativa sanitària COVID-19, tancarem el local a les 21:00h. Cuida't!

 

Els Frares Encantats – Les Agulles

Frares-Agulles
Categoria
Muntanya
Data
Diumenge, 02 Juny 2019
Lloc
Montserrat
Telèfon
629 791 749
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Recorregut per camí equipat

Hora de sortida: sobre les 7:30. A concretar entre el participants.

Transport: Cotxes particulars. Despeses a compartir.

Inscripcions: fins divendres 31 a les 21 h. Places limitades.

Horari aproximat: 6:00 hores sense comptar les parades

Dificultat: mitja-alta

Itinerari: Coll de Can Maçana, Sant Pau Vell, Collet de Guirló, la Roca Foradada, Coll de Port, Els Frares Encantats, Portell Estret, Les Agulles, la Portella, Collet de Guirló i Coll de Can Maçana.

Material: motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, crema solar, calçat de muntanya, aigua i menjar per a tot el dia.

Vocal: Miguel Peinado

Normativa: és obligat llegir les Normes generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta sortida comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, es obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú es responsable de si mateix, del què pugui fer o del que li pugui passar.

Apunts de la sortida: divertida y atlètica sortida que, a través de canals equipades, ens permetrà recórrer la zona d’Els Frares Encantats i Les Agulles pel seu bell mig. En l’aproximació, visitarem el bonic indret de Sant Pau Vell i pujarem a la Roca Foradada per apreciar de prop el forat pel qual l’Alexander Polli va passar volant amb “wing suit” al 2013.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres