Castell de Montsoriu

Categoria
Senderisme
Data
Dissabte, 09 Juny 2018
Excursió de muntanya i cultura per a sòcies i socis

Hora de sortida: 7 h a l’Agrupa – 7.15 h a Fabra i Puig.

Transport: autocar.  Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: fins dijous 7 de juny a les 20 h. Places limitades a la capacitat del bus.

Preus (autocar + visita guiada al castell): socis/sòcies 25€, socis/sòcies online 35€.

Cal ingressar l’import corresponent al compte de l’Agrupa:

CAIXA D’ENGINYERS  ES72 3025 0017 4114 0003 1058  (Indiqueu nom, cognom i “Montsoriu”)

Itinerari: Hi ha dues opcions de pujada.

  • Opció 1: (més llarga) Sortida des del Coll de n’Orri, que es troba a la carretera que va de Breda a Arbúcies. D'allà agafarem una pista forestal i després un corriol fins al castell. L’itinerari està marcat i comporta uns  400 m. de desnivell i 1:30 aprox.
  • Opció 2: L’autocar ens pujarà fins a l’aparcament del coll de Castellar. D'allà per una  pista còmoda caminarem uns 30/40 minuts fins al castell (150 m. de desnivell).

Un cop al castell farem la visita guiada, que té una durada d’una hora i mitja.

La baixada la farem tots junts fins coll de Castellar on ens esperarà l’autocar. Hi ha possibilitat de baixar-hi per una drecera en només 10 minuts.

Material: motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua i menjar per a tot el dia.  Dinar de carmanyola, ja que al mes de juny ja és ben agradable menjar a la muntanya.

Vocal: Rosa Maria Soler (699537419)

Altra informació:  El castell de Montsoriu, situat en el límit dels termes municipals d’Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu (Selva), es troba en un turó de 632 m, que forma part dels darrers contraforts llevantins del massís del Montseny i és dins els límits del Parc Natural del Montseny. Des d’aquest punt es pot gaudir d’una magnífica vista d’una àmplia zona, que abasta, per una banda, la depressió prelitoral i la zona costanera, i, per l’altra, els massissos del Montseny i les Guilleries.

Normativa: és obligat llegir les normes establertes per l’AEC per a activitats de muntanya; la inscripció a aquesta sortida implica la seva acceptació. Cal tenir la llicència de la FEEC, en vigor.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres