Comarca: TERRA ALTA
Població: ARNES
Punt de partida amb cotxe: ARNES


Aproximació:
Des d'Arnes sortim per una pista enquitranada que encetem al costat de l'escola i la zona esportiva del poble. Trobem una cruïlla i una font, prenem la desviació de l'esquerra seguint sempre el camí pavimentat. Després deixem una altra pista pavimentada a la nostra dreta i seguim recte. Una baixada ens porta al riu dels Estrets que creuem, per després remuntar un fort pendent cimentat. Després la pista es torna de terra. Deixem a l'esquerra uns trencalls, fins que mor en un replà amb un arbre al mig. Continuem per un sender que ressegueix una conducció d'aigua paralel.la al riu dels Estrets fins al peu de la paret, creuem el riu (20 min.)


Descripció:
125 m. 3, 4c, 4b, 3c.
Equipada per Josep i K. Carreté, l'abril de 1986
Reequipada amb parabolts
Només cal portar cintes.

- 1ª tirada: Al costat d'un diedre. Inscripció a peu de via. Per l'esquerra del diedre fins a un replá amb un arbre, reunió a l'arbre
- 2ª tirada: Sortim en vertical en diagonal cap a la dreta fins un replanet. A partir d'ara la paret perd verticalitat fins a la reunió en un replà.
- 3ª tirada: Recte en direcció al costat dret de la característica "berruga". Reunió en dos químics.
- 4ª tirada: Sortim per la placa de la dreta de la "berruga", fins que arribem a la reunió a sota del cim.

Descens:
Una mica més amunt de la reunió, seguim unes fites cap a la dreta i un camí que ens durà fins a una canal amb vegetació on cal desgrimpar el darrer tram (3er), o bé fer un ràpel.