AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA "CATALUNYA"
LA BENZINERA


Menú per al sopar de la jornada anterior a l'activitat esportiva

Entrant
1 got de suc de fruita o verdures

Plat principal (triar una opció de cada grup)

1 plat de pasta 50 gr. de formatge
1 plat d'arròs
+
1 llauna de toñina
1 plat de cous-cous 1 ou bullit
1 plat puré de patata

(es pot afegir salsa de tomàquet al gust)

Postres
1 ó 2 peces de fruita + 1 iogurt o postre ensucrat

Fi del sopar
1 tassa d'infusió o llet

Característiques generals

Ha de ser de fàcil digestió i ric en carbohidrats.
Cal beure amb abundància per hidratar-nos al màxim possible.
Es pot fer tant en un refugi com en qualsevol forat de la muntanya on muntem un improvisat bivac.
Els pre-cuinats estan bé, però portar pasta o arròs, una llauna de tonyina, un ou bullit o una mica de formatge, no costa res i controlem millor el que mengem.
Procurar que la tertúlia vespertina no s'allargui massa, doncs descansar prou és quasi tant important com el fet d'alimentarnos d'una forma correcta.

Que vagi de gust, companys !!!

El Dietista

Index d'articles