Presentació: L'Agrupació al Nanga Parbat

Cultura
Data: Dijous, 18 Gener 2018 20:00

Lloc: Local social

TREKKING- ALPINISME- HIMALAISME

Benvolguts consocis,

Ja fa uns quants mesos que amb un company, soci d’una entitat excursionista de Sant Andreu, estem fent els preparatius d’un projecte que ens fa molta il·lusió. Es tracta d’una expedició al Nanga Parbat. El projecte s’anomena Sant Andreu al Nanga Parbat. Intentarem assolir-lo pel vessant del Diamir, i per una ruta encara inacabada. 

Ens queda molta feina per a fer, però volem compartir amb vosaltres com ho portem, i presentar-vos les diferents activitats que formen part del projecte, i que estan obertes a tots vosaltres.

SAxNP, serà un trekking que ens portarà a conèixer el Camp Base més maco de tots els vuit mils

SAxNP, ens permetrà endinsar-nos en l’ambient i conèixer de prop les expedicions himalaienques. Anirem al Camp 1 de la “ruta normal” i pujarem també al que serà el Camp 1 de la nostra expedició, assolint els 5.450 metres d’alçada, sense gaires dificultats.

SAxNP, serà també un espai d’alpinisme, on s’intentarà arribar a la cota 6.300 d’una de les puntes del Ganalo Peak, i on els més agosarats i experimentats intentaran arribar al cim principal, de 6.606 metres.

SAxNP, serà un primer contacte amb les grans alçades per a qui vulgui assolir la cota 7.000 metres, a les portes de l’atac final al cim.

SAxNP serà, finalment el repte d’assolir el cim d’un vuit mil metres, un dels més difícils de la terra, amb esquis fins on es pugui, i intentar fer el descens esquiant fins al C1.

Com veieu, volem que qualsevol afeccionat a l’excursionisme i l’alta muntanya hi pugui participar, on també els alpinistes podran trobar reptes prou interessants i on els himalaistes puguin explorar les seves possibilitats en un entorn de gran equip.

Per nosaltres, el fet d’aconseguir tot el que necessitem per anar-hi, i plantar-nos als peus d’aquestes muntanyes immenses, ja serà un èxit.

Ens agradaria presentar-vos en persona el projecte i les diferents activitats que el formen, per si alguna és del vostre interès, i és per això que us convoquem.

Alhora, si us agrada el projecte, i ens voleu ajudar a finançar-ne una part, teniu la possibilitat d’adquirir o un tubular de coll del Nanga a 10€ o un estupend calendari a 5€.

Moltes gràcies, i a reveure!

Marc Urquizu i Sambola

 

Proporcionat per iCagenda

Altres