Els Empedrats a Moixeró

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: Dissabte, 08 Maig 2021

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 7,00 a l'Agrupa - 7,15 a Fabra i Puig

Transport: En cotxes particulars.

Inscripcions: Fins dijous 6 de maig a les 20h. Per inscriure's cal notificar-ho al vocal Jordi Serra (675 951 371), indicant disponibilitat de vehicle.

Distància: 15 Km. Desnivell 1.100m . Horari aprox 6h.

Dificultat: moderada pel desnivell. Sense dificultat tècnica

Itinerari: Cal Cerdanyola, Els Empedrats, Bullidor de la Llet, Refugi Sant Jordi, collet de Moixeró, Moixeró, coll de Pendís, coll Vimboca, Cap de la Boixassa, Cap de Pelosa, Cal Cerdanyola

Material: Motxilla, barret, roba d'abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar.

Vocals: Jordi Serra (675 951 371)

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l'AEC; el fet d'apuntar-se a aquesta activitat, comporta l'acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. SÓN D'OBLIGAT CUMPLIMENT LES MESURES SANITÀRIES DAVANT EL COVID-19, (mascareta, gel i mantenir distànca de seguretat)

NOTA: Si per motius de la Covid es compliqués la logística de l'excursió, es realitzarà un altre itinerari que s'anunciarà oportunament

 

Proporcionat per iCagenda

Altres