Sant Feliuet de Savassona (Osona)

Cultura
Cultura150x150
Data: Dijous, 10 Juny 2021

Senderisme Cultural

S’ha acabat el cicle de Jardins i Parcs per Barcelona, com a cloenda proposem una sortida fàcil a nivell de tots els que heu participat, on podrem gaudir de bones vistes, natura i història, tot aplegat al pla de Savassona, on farem una passejada i els altres una fàcil caminada. Ens desplaçarem amb autocar i dinar de restaurant. (Esmorzar de Bar, podeu portar entrepà). 


Itinerari -1 lleuger: Recinte  del pla de Savassona, Pel camí reial, veurem els blocs de pedra: del Dau, Pedra del Sacrifici, Pedra de les Bruixes, pedra de l’Home. Els més lleugers podran pujar a l’ermita de Sant Feliuet del S.X 

Recorregut:  2,0 Km. Terreny quasi pla  

Desnivell del pla : 50 metres 


Itinerari -2  pels caminadors: el mateix que l’anterior pujant a Sant Feliuet, Sant Pere de Savassona, Balma de la Baronessa, mirador de Tavèrnoles, Tavèrnoles on dinarem 

Temps:   3:00h.   

Recorregut:  5,0 Km. 

Desnivell:   +200m. 

Dificultat:    fàcil. Lloc i hora de sortida :   8:00 Local Agrupa  -  8:15 Fabra i Puig. 

Transport:  Autocar  

Inscripcions i reserva: Pel WhatsApp de senderisme. (pagament i inscripcions  fins el dia 5 de Juny, posteriors no es garanteix plaça). 

Preu: 34,00€ (autocar i dinar).       

Pagament: Compte de l’AEC. (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) indicant Savassona i nom 

Vocals: Anna Tomàs i Domènec Palau,  671 40 60 30 

Material: Calçat i roba de muntanya apropiada, pals, aigua per a tot el recorregut,  

És obligat:  llegir les Normes Generals de les sortides de l’A.E.C. i el fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordeu també que cal estar en possessió de la targeta de la FEEC. 

Important:   La sortida queda subjecta a les normes vigents del Coronavirus, i pot ser suspesa  a última hora segons la situació.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres