Campament d'estiu 2021

Muntanya
Muntanya100x108
Data: Diumenge, 22 Agost 2021 - Diumenge, 29 Agost 2021

Vall de Boí

Aquest estiu, a l’Agrupa organitzem el campament d’estiu a la Vall de Boí del 22 al 29 d’agost, al  Càmping Taüll, situat al poble del mateix nom.   

CAMPING TAÜLL  

www.campingtaull.com 

mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Ctra. De Taüll Km 3 – 25528 Taüll  

T/ 973 696 174 – 618 337 540 

Igual que l’any passat, a l’estiu es preveu una important demanda de places de bungalows en els càmpings del Pirineu. Per aquest motiu, informem a tots els interessats en participar-hi que feu la reserva corresponent el més aviat possible, indicant que sou socis de l’Agrupació Excursionista “Catalunya”.  

Segons informació del propi càmping, pels bungalows cal fer la reserva oportuna, no així per les autocaravanes, campers o tendes, ja que disposen de suficients places. . 

Altres opcions d'allotjament a Taüll poden ser: 

Casa Xep 973696054 

El Rentiner 973696184 

Recordar que és una activitat oberta a totes les sòcies i socis de l’Agrupa, on es podrà  participar en qualsevol de les activitats esportives o culturals, que de forma voluntària i coordinada organitzin els participants. A tall d’exemple, la ubicació del càmping ens permetrà gaudir del Romànic de la vall i fer excursions a la vall de Sant Nicolau, vall de Sant Martí, Puig Ginebrell, Sender Boí a Durro, Puig Falcó, Estany Negre, Estanys de Pessó, i altres de més dificultad com el Pic de Corrunco, Pic Gran Pessó, Pic Punta Alta de Comalesbienes, Pic de Montardo, etc. També podrem accedir a sectors colindants com el Port de Vielha, Serra de Sis, Creu de Bonansa, etc. 

Així mateix, amb la finalitat de conèixer el nombre de participants i coordinar les activitats del campament, agrairíem que indiqueu la vostra participació a en Pere Mansilla (601 110 287) 

Si ho voleu, també us podeu afegir al grup de WhatsApp que tenim creat per gestionar i seguir temes del Campament, amb l’enllaç  següent: 

https://chat.whatsapp.com/CgUqj9gv0IK9btZP8Rel6s 

Per a una bona gestió de les activitats, resta totalment prohibit utilitzar aquest grup per enviar missatges/acudits que no facin referència al campament. Al mateix temps, està totalment prohibit difondre l'enllaç a terceres persones alienes a l'activitat.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres