Ribes de Fresser-St.Pere d'Aüira-Campdevànol

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: Dissabte, 18 Setembre 2021

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 7,00 a l'Agrupa - 7,15 a Fabra i Puig

Transport Bus: Preu Socis: 23; socis on-line 33. Cal ingressar l'import al compte de l'Agrupa: Caixa d'Enginyers (0072 3025 0017 4114 0003 1058). Indicant nom i “St. Pere d'Auïra“

Si no s'arribés el nombre de places es farà amb cotxes particulars

Inscripcions: Fins dimecres 15 de setembre a les 20h.

Distància: 19 Km. Desnivell 950 m . Horari aprox. 5 / 6 h.

Dificultat: moderada pel desnivell. Sense dificultat tècnica

Itinerari: Ribes de Freser, Ermita Sant Antoni, Campelles, Baells, Sant Pere d'Aüira, Puigcorber, Sant Cristòfol, Campdevànol.

Material: Motxilla, barret, roba d'abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar.

Vocal: Lluís Tarruella (Tel. 693 056 628)

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l'AEC; el fet d'apuntar-se a aquesta activitat, comporta l'acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar.

Apunts de l'excursió: Itinerari lineal, que sortint de Ribes de Fresser puja a l'ermita i mirador de Sant Antoni i a Campelles. Prenem direcció sud per terreny de boscos amb bons miradors sobre la vall del Freser. Visitarem l'església romànica de Sant Pere d'Aüira (s. XII) per continuar en suau baixada a Campdevànol.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres