Serra de Bufadors

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: Dissabte, 15 Gener 2022

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 07:00h. a l’Agrupa (Padilla/Provença), 07:15h. Fabra i Puig/Meridiana.

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: Socis/es: 25 €   Socis online: 35 €. Data límit d’inscripció el dimecres 12 de gener a les 19 h. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom i «Bufadors».  

Distància: 15 km. Desnivell  650 m. Horari aprox. 7 h.  

Dificultat: Moderada (per distància) 

Itinerari:  Santa Maria de Besora, Baumes de Can Burres i del Ferrers, Pla de Marenyol, Bufadors de Beví, riera del Ferrers i Santa Maria de Besora. 

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar . 

Vocal: Toni Enseñat  (Tel: 680 944 524)  

Normativa: És obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. SÓN D’OBLIGAT COMPLIMENT LES MESURES SANITÀRIES DAVANT EL COVID-19, i portar mascareta al bus.  

Apunts de la sortida: Sortim de Santa Maria de Besora i enfilem per la carretera que va a LLaés, poc després per l’obaga anem cap a la riera del Ferrers i remuntem direcció als camps de Can Ferrer Vell i la casa dels Ferrers, seguim pujant fins a les Baumes obrades de Can Burres i del Ferrers, ara ja tot planejant ens dirigim al Pla de Marenyol amb vistes cap al Pirineu i anem baixant per pista al Pla dels Set Roures i forat de les Tombes (on si anem bé de temps podem endinsar-nos, portar frontal), girem cap el coll de Beví i ens dirigim als Bufadors de Beví, retornem per sota els cingles i baixem pel Clot de l’Arbre Blanc fins la riera del Ferrers, ara ja sols toca fer  l'última pujada per l’obaga fins a Santa Maria de Besora. Per tot el recorregut és important no perdre de vista el company del davant ja que hi ha molts camins i desviaments. 

 

Proporcionat per iCagenda

Altres