Agrupació Excursionista "Catalunya"

SERRAT DE SANT JOAN. Sostre comarcal del Moianès

Dimecres al Sol
DimecresSol149x133
Data: 22/02/2023

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc i hora de trobada: C/ Padilla, 255 / Provença, a les 08.00 hores, i Fabra i Puig / Meridiana 8:15 h.

Transport i inscripcions: Cotxes particulars. Cal apuntar-se pel grup de Whatsapp.  També digueu qui pot portar cotxe per anar omplint places.

Distància: 7 km aprox. Desnivell:  200 m. Horari aprox. De 2.30 h, sense comptar les aturades.

Dificultat: Fàcil

Itinerari:  Aparcament (a prop cases Ferrerons) – Can Ferrerons – Serrat de Sant Joan – Dipòsits – Aparcament.

Material: Motxilla, barret, roba protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua. Esmorzar a peu de cotxe. Dinar al restaurant (Calçotada).

Vocal: Pere Mansilla

Normativa: És obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. Cal seguir les normes COVID 19. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.

Apunts de la sortida: Aquest dimecres al sol serà molt especial, anirem a posar la placa del nou sostre comarcal “SERRAT DE SANT JOAN” a la comarca del Moianès i un cop col·locada anirem  a celebra-ho amb una bona “CALÇOTADA”