COMUNICAT DAVANT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA ACTUAL

L’ Agrupació Excursionista “Catalunya”, sempre ha defensat i defensarà la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir.

Per tant, donem suport a les institucions que exerceixen l’autogovern de Catalunya i a les mobilitzacions que es facin, per tal de garantir aquests principis.

Tanmateix, des del màxim respecte a la pluralitat de la seva massa social, continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, expressada sempre d’una manera cívica i pacífica.

Barcelona a 21 setembre de 2017

Tines de les Tosques

Dissabte 6 de maig-17

Interessant sortida a cavall entre excursionisme i cultura, per la Vall del Flequer, prop del Pont de Vilomara i dins del Parc Natural de St.Llorenç de Munt i l’Obac.

Vam fer un recorregut guiat que ens va permetre conèixer algunes de les singulars construccions que es troben en aquesta zona i la seva història que son testimoni del passat vinícola de la comarca del Bages.

Es tracta d’unes curioses edificacions de pedra seca, que s’utilitzaven per trepitjar, premsar i emmagatzemar el vi, a peu de vinya mateix.

Vam visitar les Tines del Bleda, de les Tosques, de l’Escudelleta i vam acabar a les del Ricardo, on vam fer un tast de vins de la comarca.

Recorregut molt recomanable.

Rosa M. Soler

Tines de l'Escudelleta

 

Escoltan les explicacions del Guia

 

Tines del Ricardo

 

Tast de Vins a les Tines del Ricardo

Altres