COMUNICAT DAVANT DE LA SITUACIÓ POLÍTICA ACTUAL

L’ Agrupació Excursionista “Catalunya”, sempre ha defensat i defensarà la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir.

Per tant, donem suport a les institucions que exerceixen l’autogovern de Catalunya i a les mobilitzacions que es facin, per tal de garantir aquests principis.

Tanmateix, des del màxim respecte a la pluralitat de la seva massa social, continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, expressada sempre d’una manera cívica i pacífica.

Barcelona a 21 setembre de 2017

Notícia de darrera hora:

Després d’arribar a la cota -1.075 a la Gouffre la Berger, al massís de Vercors, a França el passat dia 7 d’agost, el 3 de setembre, Ferriol Canyelles, membre de l'Equip de Recerques Espeleològiques de l'AEC, ha estat el primer no iranià i dels primers quinze espeleòlegs en tocar base del segon pou directe més profund del món.

La cavitat és el Ghar-e-Ghala, un pou únic de 562 metres de vertical absoluta, al massís de Parau, al Iran. El pou més llarg del món està a la cova Vrtoglavica, a Eslovènia, que supera l’iranià per sols per 41 metres.

L’exploració ha estat en el marc de l’expedició irano-italo-catalana que a més del descens del pou treballa la prospecció i exploració de diverses cavitats de la zona amb fondàries que superen els mil metres de profunditat.

Felicitats Ferriol !

Altres