AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació del COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

Taula del jovent de AEC, en el sopar de Nadal

El passat dia 17 de desembre férem el sopar de Nadal a la seu de l'Agrupació, amb un menú excel·lent: crema de llamàntol amb gambetes i rodó de pollastre farcit amb guarnició de fruita seca, gelat de torró i un bon assortiment nadalenc:  torrons, neules, polvorons... i cafè. Tot regat amb vins de la terra i cava de l’Agrupa.

Per rematar la festa el TIO de la mà d’en Frederic va repartir regalets per a tothom al compàs de la cançó:

Caga tió, caga torró

d’avellana i pinyó

si no vols cagar...

Garrotada va!!!

La seu de l’Agrupa plena per la part de davant i del darrere i decorada amb els guarniments nadalencs feia un goig que enamorava.

Cal donar les gràcies a la vocalia de cultura i un bon estol de voluntaris i voluntàries per haver fet possible tants entranyables moments.

Altres