Dins dels actes del 100tenari, la nostra entitat, per delegació de la FEEC, organitzarà el proper any 2013, la Renovació de la

Flama de la Llengua Catalana.

Els dies 2 i 3 de febrer anirem a Prada de Conflent a encendre la Flama, el 24 de febrer la pujarem al monestir de Montserrat i durant les tres setmanes s’organitzaran tota mena d’activitats relacionades amb la llengua catalana.

Hi ha una comissió que ja treballa en el tema i fóra bo que, arribat l’esdeveniment, tots hi participéssim i hi col·laboréssim. Serà una de les activitats del 100tenari que més s’identifica amb els principis fundacionals de l’Agrupa, i amb el nostre tarannà.

Conscients de la problemàtica de la nostra llengua, dels intents per arraconar-la i fins i tot menysprear-la, la situació actual ens esperona a posicionar-nos i a considerar prioritària la seva defensa.

Tenim un bon motiu per fer de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana, una activitat sòlida i engrescadora com altres del 100tenari, que a més de consolidar-nos com a entitat, ens permetrà treballar de manera cívica pel nostre país en aquests temps de gran trasbals polític i social.

El moment històric que estem vivint necessita que ens mobilitzem des de qualsevol àmbit social, i la nostra entitat i els seus socis estarem satisfets de poder col·laborar i treballar pels nostres drets.Altres