AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació del COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

Excursió dins el cicle d'excursions “Dimecres al Sol”.

Una vegada més en Pere Mansilla ens ha portat per un itinerari divertit i a l'hora espectacular pels Carcaixells d'el Dalmau, al terme de Solius.

Sortim de Can Llauradó per anar a cercar els “Carcaixells” per una carena i cresta que mitjançant trams de corrilos, passos equipats i un bonic pont penjat, ens porta al cim del Montclar. Tots hem xalat de valent amb les grimpades, cadenes, graons i alguna que altra timba que ens obliga anar amb compte.

El retorn el fem pel coll de Ceps i un camí rost que ens porta al punt de sortida. Rematem la feina amb un bon apat al proper Mas Pla.

18/04/2018   Pep Molinos

Tram equipat
Pujant als Carcaixells
Flanqueig
Descens al collet
Pont penjat

Tram de cordes fixes
Cim del Montclar

Altres