Agrupació Excursionista "Catalunya"

Generació Electron

ERE
ERE112x98
Data: 23/05/2023 20:00

Presentació del documental al cinema Verdi Park

Generació ELECTRON, és un homenatge a una generació d'espeleòlegs catalans que van continuar el llegat dels pioners. Aquesta generació, va viure moments únics que van marcar la història de l'espeleologia a Catalunya. El documental explora les seves vivències i les seves aportacions, que van ser decisives per a l'evolució de la disciplina.

Una de les característiques distintives d’aquesta etapa era la utilització de les escales ‘Electron’, un tipus d’escales especialitzades per a la pràctica de l'espeleologia que, fabricades de metall lleuger, van permetre a molts joves iniciar-se durant els anys 60 i 70 del segle passat.

Generació ELECTRON no només és un tribut a aquesta generació excepcional, sinó que també és una font d'inspiració per a les generacions futures d'espeleòlegs.

El documental destaca la importància de la innovació, la dedicació i la passió per la natura i la recerca, i com aquestes qualitats van conduir a grans fites en l'espeleologia.

Durada aproximada de l'acte: 90 minuts.

Entrada lliure fins a completar l'aforament de la sala. Preguem confirmeu l'assistència a: Generació Electron - Entrades (generacioelectron.com)

 

Adreça
Cine Verdi Park Sala B Carrer de Torrijos, 49 Barcelona

 

Mapa