Agrupació Excursionista "Catalunya"

Puigsou. Sostre comarcal del Gironès

Dimecres al Sol
DimecresSol149x133
Data: 25/01/2023

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc i hora de trobada: C/ Padilla, 255 a les 08.00 hores

Transport i inscripcions: Cotxes particulars. Cal apuntar-se pel grup de Whatsapp.  També dieu qui pot portar cotxe per anar omplint places.

Distància: 5,5 km. Desnivell:  275 m. Horari aprox. De 2.30 h, sense comptar les aturades.

Dificultat: Baixa

Itinerari:  Pujada al cim de Puigsou on hi ha, o no, la placa col·locada per l’Agrupa indicant el sostre comarcal del Gironès, a continuació seguirem fins arribar a Santa Maria de Roca Corba i ens arribarem al turó de les antenes per gaudir de les vistes. Dinarem pel camí allà on trobem les millors vistes i espai.

Material: Motxilla, barret, roba protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua. Esmorzar a peu de cotxe. Dinar de carmanyola.

Vocal: Pere Mansilla

Normativa: És obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, sinó és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. Cal seguir les normes COVID 19. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.

 

Adreça
Puigsou

 

Mapa