AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació del COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

El castell de Montjuic ha estat el darrer objectiu del Cicle d'Excursions de tarda "Pels Turons". La sortida sorpresa d'avui, dijous 4 de juny, posa el punt i final a un cicle d'un conjunt d'excursions de tarda pels turons que envolten l'àrea metropolitana de Barcelona. Unes excursions no exemptes de desnivell i llargada de 2 a 4 hores, que fetes a bon ritme, ens han permès contemplar extenses panoràmiques, berenar entre companys i avui sopar a l'Agrupa.

L'activitat exclusiva per a socis ha estat organitzada per en Pep Molinos. Els participants han rebut una motxilla de la FEEC com record de les sortides.

Altres