Diada Nacional de Catalunya

Categoria
Cultura
Data
Dilluns, 11 Setembre 2017
Matí: Ofrena floral al Monument de Rafael Casanova. Tarda: Manifestació cívica “La Diada del Sí"

OFRENA FLORAL AL MONUMENT DE RAFAEL CASANOVA
Com cada any participarem a l’ homenatge a la memòria dels herois que lluitaren per a les llibertats del nostre poble.  Ens trobarem al local social de L’AGRUPA a les 9 del matí i anirem caminant fins el monument, a la Ronda de Sant Pere.

PARTICIPACIÓ A LA MANIFESTACIÓ CÍVICA “LA DIADA DEL SI”, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, en defensa de la nostra nació.

Ens hem posat en contacte amb l’ANC del Barri de la Sagrada Família i ens informen que aquest any és molt complicat apuntar-se com a grup, perquè amb la multa preventiva que els imposen per haver incomplert (suposadament i segons l’estat) la llei de protecció de dades, ara els demanen un protocol molt exhaustiu i laboriós.

Es per això que es molt més fàcil apuntar-se individualment a través de la web de l’ANC.  Qui ho vulgui ho pot fer en grups de 5, com a màxim.

Per poder estar junts, cal que posem el codi postal 08025 i en la tria del tram posar 203 o 204 (situats a C/. Aragó entre Pau Claris i Lluria).

Per qui ho vulgui, sortirem de l’Agrupa a les 16 h i ens desplaçarem plegats al tram assignat.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres