Agrupació Excursionista "Catalunya"

El 2015 que ara encetem, es presenta també important per la nostra Agrupació.

Si des de l'1 de juny del 2012 hem anat encadenant activitats fora de les que podrien anomenar-se normals de l'Entitat com ho varen ser la celebració del 100tenari, que ens va tenir enfeinats un any, preparació a banda, i la participació amb els importants actes de País com va ser el Tricentenari, dintre del calendari oficial i que tot just van finalitzar el passat mes d'octubre, amb l'exposició sobre el 1714.

Durant aquest propers dotze mesos, tot i que no caldrà una feina tan feixuga, tenim davant nostre dos esdeveniments importants que fins i tot arribaran el darrer trimestre de l'any.

El primer i a l'hora més important, serà la renovació de la Junta directiva, després de sis anys seguim el camí que el 1912 varen iniciar els fundadors.

Per aquesta nova etapa que seguim la llei ara passa a ser de quatre anys, es necessita saba nova, amb empenta i ganes de treballar per uns propers anys en els que les noves tecnologies seran, si cal,més importants a la vida quotidiana de tot ide tothom.

El segon amb marcat caire esportiu i d'orgull per l'AEC, serà la celebració del 25 aniversari de la primera ascensió a un del catorze cims més alts de la Terra protagonitzat per tres socis de la nostra Entitat.

El 6 d'octubre de 1990, la cordada formada per Josep A. Pujante, Jep Tapias i Miquel Àngel Martínez,van portar la senyera de la nostra entitat al cim del Cho Oyu (8.201 m).

Són per tan dos esdeveniments,un social i l'altre esportiu que mereixen la nostra atenció i que ambdós seran part de lanostra història i per tant els hem de tenir presents a l'agenda d'aquest esperançador 2015.