NOU HORARI

Degut a l'actual conjuntura, els divendres l'entitat romandrà tancada

L'horari serà doncs de dilluns a dijous, de 18:30 h a 21:00 h

 

Ribes de Freser – St. Pere d'Aüira - Campdevànol

Semprepodem150x181
Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 16 Gener 2021
Anul·lada per la COVID-19

Lloc de trobada: 7,00 a l’Agrupa – 7,15 a Fabra i Puig

Transport: Cotxes partículars.

Inscripcions: Fins dijous 14 de gener a les 20h. Per inscriure’s cal notificar-ho al vocal Lluís Tarruella, indicant disponibilitat de vehicle i places.

Preu: El cost de la benzina serà repartit entre tots els assistents, exceptuant els xofers.

Distància: 19 Km. Desnivell 950 m . Horari aprox 5 / 6 h.

Dificultat: moderada pel desnivell. Sense dificultat tècnica

Itinerari: Ribes de Freser, Ermita Sant Antoni, Campelles, Baells, Sant Pere d’Aüira, Puigcorber, Sant Cristòfol, Campdevànol.

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar.

Vocal: Lluís Tarruella (Tel/ 693 056 628)

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que li pugui passar.

Apunts de l’excursió: Itinerari lineal, que sortint de Ribes de Freser pugem a l’ermita i mirador de sant Antoni i a Campelles. Prenem direcció sud per terreny de boscos fins amb bons mirador sobre la vall del Freser. Visitarem l’esglèsia romànica de Sant Pere d’Aüria (s. XII) per continuar en suau baixada a Campdevanol.

Important:

La sortida queda subjecta a les normes vigents del Coronavirus, i pot ser suspesa o canviada de data a última hora segons la situació.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres