Agrupació Excursionista "Catalunya"

L'Agrupació està tancada per obres. Fins a la finalització estarem a l'Ateneu del Clot

Convocatòria Eleccions Junta Directiva 2025-2029

Assemblea General Extraordinària: 20/10/2025

Diada del Soci: 19/11/2025

Com ja sabeu, en aquesta trobada és quan es fa l'entrega de les medalles i distincions diverses als socis i per anar-ho preparant us volem recordar:

  • Si heu fet el vostre primer cim de 3.000, 4.000, 5.000... etc., tindreu medalla.  Això sí, ens ho heu de fer saber, indicant el vostre nom i cognoms, aportant foto i informant del lloc i dia.
  • Igualment en el cas de de les vostres fites en espeleologia (medalles per metres negatius, en la pràctica de l'espeleologia) Es donarà medalla per els primers  -300,  -500  i  -1000 metres. Imprescindible  remuntar els metres (no val una travessa en que no es remuntin una bona part dels metres baixats). Cal aportar: Fotografia, o altra documentació justificativa, indicant metres de desnivell negatiu, nom de la cavitat, data de l’activitat i els vostres nom i cognoms.
  • També volem demanar als socis que compleixin els seus 25 o 50... o 75 anys a l’Agrupa, que ens ho recordin. Encara que ja ho tenim controlat, no està de més, per evitar algun error.

Per a totes les comunicacions, us podeu dirigir a Secretaria de l’Agrupa, o bé per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Sopar de Nadal 2024

Cultura150x150
Categoria
Cultura
Data
03/10/2020
Lloc
Restaurant La Pomarada

Seguint la nostra tradició, un cop més ja tenim enparaulat el sopar de Nadal que en guany serà el 14 de desembre a les 20 h. i que ens agradaria comptar amb vosaltres.

RESTAURANT LA POMARADA 

(Pg. De Gràcia, 78 principal) de Barcelona 

Menú

Primer plat

Amanida de formatge de cabra del Berguedà, amb poma, fruits secs, pebrot escalivat i vinagreta de mostassa i anxoves 

Segon plat (a escollir)

Melós de vedella rostit al romaní, amb pastís de patata de prades

Bacallà amb fricandó de bolets, gratina a la muselina d’all suau

Les postres

Colulant de xocolata amb gelat de crema catalana

&

Torrons 

EL CELLER

Aigua mineral

Vins Terracota

Cava Roger de Flor Brut Nature

Cafès de Colòmbia

Preu: 38 € 

 

Inscripcions (Data límit 12 de desembre)   

Ho podeu fer a través del WhatsApp de Cultura o a Secretaria, indicant :

  • Nom i cognom de cada participant
  • Segon plat que trieu
  • El pagament es pot fer a Secretaria o be per transferència al compte habitual de l’AEC: ES72 3025 0017 4114 0003 1058, indicant Nom i cognoms + “Sopar de Nadal” 

    Aquest any demanem a tots els que pugueu, que aporteu alguna manualitat.  Les vostres aportacions, seran el que cagarà el Tió. Poden ser de qualsevol tipus (artístiques, culinàries, labors, etc.).  Us animem a participar-hi.

    Porteu-les, si us plau al nostre local de Padilla, 255, abans del dia 10 de desembre, embolicades amb paper de regal i indicant el vostre nom.

    Moltes gràcies.  

    Les vostres aportacions donaran un caire ben bonic al nostre sopar de Nadal. 

    US HI ESPEREM !! 

    Vocals: Jordi RAMON (601 420 160) i Carme CAPDEVILA (628 179 296)