Agrupació Excursionista "Catalunya"

Camí de Ronda de Tamariu

Dimecres al Sol
DimecresSol149x133
Data: 23/03/2022

Dia: Dimecres 23 de març de 2022 

Lloc i hora de trobada: C/ Padilla, 255 a les 07 hores 

Transport: Cotxes particulars. Pel grup de Whatsapp, aneu dient qui pot portar cotxe per anar omplint places. 

Distància: 10 km. Desnivell acumulat  360 m. Horari aprox. 4 h.  

Dificultat: Moderada 

Itinerari:  Tamariu-Platja de Tamariu-Mirador de la Platja de Tamariu-Camí de Ronda-Es Castellets-Embarcador-Punta d’Esguard-Cala d’Aigua·Xelida-Mirador Natural sobre Punta des Banc-Agulla d’Aigua·Xelida-Sa Roncadora-Cala Marquesa-Mirador d’Aigua·Xelida-Mirador de la Cova d’en Gispert-Puig des Comal d’Aiguablava-Muntanya de Ses Falugues (175m)-Coves de Ses Falugues-Mas Llord-Alzina monumental de Mas Llord-Font de Mas Batllia (seca)-Surera monumental-Els Favars-Riera de Mas Batllia-Pi Monumental-Càmping Tamariu-Parc Infantil Espai de Teresa de Calcuta-Tamariu. 

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar. Dinar en un restaurant a concretar. 

Vocal: Pere Mansilla   (Tel: 601 110 287)  

Normativa: És obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que li pugui passar. SÓN D’OBLIGAT COMPLIMENT LES MESURES SANITÀRIES  DEL COVID-19, i portar mascareta on calgui.