Agrupació Excursionista "Catalunya"

De La Garriga a Cardedeu pel bosc de Malhivern

Trescar Travesses en Tren
TTT_150x150
Data: 14/02/2023

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Fent camí cap a Canet de Mar. 5a etapa

Lloc i hora de trobada: Estació de la Sagrera de la Renfe davant les taquilles a les 8h

Transport: Transport públic

Inscripcions: Mitjançant grup de WhatsApp de Trescar Travesses amb tren.

Distància: 15 km. Desnivell: 230 m. Horari aprox. 4 h.

Dificultat: Moderada

Itinerari:  Estació Renfe de La Garriga, Santa Maria del Camí, vil·la romana de can Terrers, bosc de Malhivern, can Centelles, can Monells, Corró d'Amunt, Mare de Déu del Pla, can Marí, gorg de la Mina, estació de la Renfe de Cardedeu

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar . 

Vocal: Xavier Domènech   (Tel: 659359698)

Normativa: És obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. Pel transport, cal portar mascareta. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.

Apunts de la sortida: Sortirem de l'estació en direcció sud pel Passeig, veient diferents edificis de principis de segle XX (can Porter, can Bosc, casa Llorenç...). A la sortida del nucli ens trobarem, el molí de can Terrers, l'ermita de Sant Maria del Camí (s. XII) i ben a prop passarem per la Vil·la romana de can Terrers. Girarem a llevant pel costat del torrent de Malhivern i entrarem al bosc de Malhivern, seguirem per la riera de Samalús cap a can Centelles, més tard connectarem amb el GR 97, que seguirem passant pel Corró d'Amunt i per l'ermita de Mare de Déu del Pla (s. XI, reformada). Seguirem sobre el GR fins gairebé l'entrada a Cardedeu. Entrarem per el gorg de la Mina i seguirem pel costat de la riera de Cànoves fins a l'estació de tren.

 

Telèfon
Adreça
Bosc de Malhivern

 

Mapa