Agrupació Excursionista "Catalunya"

Naixement del riu Ripoll

Senderisme
Senderisme150x150
Data: 11/03/2023

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 08.00 h a l’Agrupa 08.15 h Fabra i Puig/Meridiana.

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions Sòcies/s: 23 euros . Sòcies/s online: 33 euros. Inscripcions fins dimecres 8 de març a les 19 h, mitjançant WhatsApp al grup de Senderisme o per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom de la sortida, nom i cognoms, confirmació de pagament i lloc de pujada a l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’AEC: ES72 3025 0017 4114 0003 1058, indicant nom i “Riu Ripoll”.

Recorregut: 10 km. Desnivell: aprox 280 m. Horari: Unes 4 hores

Dificultat: Fàcil.

Itinerari: Pont de les Conques (Sant Llorenç de Savall) – Font i Torrent de Cal Llogarri – Coll de Traens – Sant Feliu de Vallcàrquera – Torrent Bò – Les Oliveretes – Pont de les Conques.

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar.  (Esmorzar al Viena de Castellar del Vallès, dinar de carmanyola a l’Àrea d’Esplai de les Arenes)

Vocal: Jordi Secall

Altra informació: per WhatsApp,  (Senderisme - AEC)

Normativa: : Es obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits i les inscrites han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.

Apunts de l’excursió: Bonica caminada per la capçalera del Riu Ripoll, i amb bones vistes, especialment de Montserrat i el Massís de Sant Llorenç del Munt. Recorrerem diferents camins i corriols fins a l’Ermita de Sant Feliu de Vallcàrquera, romànica del segle XI. I després en baixada, fins al punt de sortida. El Riu Ripoll neix en aquestes contrades, i desemboca al Besòs, a Montcada i Reixac, després de 39 km de recorregut.

 

Adreça
Sant Feliu de Vallcàrquera

 

Mapa