Agrupació Excursionista "Catalunya"

Parque Natural Montaña Palentina

Muntanya
Muntanya100x108
Data: 26/08/2023 - 02/09/2023

Campament d'Estiu Secció de Muntanya

Ja tenim data i lloc pel campament de l’Agrupa Estiu-2023. Serà del 26 d’Agost al 2 de setembre al Parque Natural de la Montaña Palentina .

És una zona de la Serralada Cantàbrica situada al sud dels Picos d’Europa, i que creiem força desconeguda per a tots nosaltres. 

El càmping és CAMPING FUENTES CARRIONAS de la població Cervera del Pisuerga (Palència). Del mateix càmping surten diferents excursions , i amb poca estona de cotxe ens permet fer excursions tipus senderisme i boniques ascensions a pics superiors als 2.400m. Tanmateix hi ha una bona oferta cultural, especialment pel que fa al romànic. 

Cal ser soci i estar al corrent de la llicència federativa. Les excursions i activitats es regiran per la normativa habitual de les sortides de l’Agrupa. A les excursions no es podrà portar gossos. 

Els qui estigueu interessats en participar al campament, ja podeu fer les reserves de les parcel·les o bungalows mitjançant la pàgina web del càmping, indicant que sou de l’AEC. Millor no esperar a darrera hora. 

www.campingfuentescarrionas.com 

Per tal de confirmar la vostra assistència, així com per a qualsevol consulta, preguem contacteu amb en Jordi Ramon (T/ 601 420 160). Així mateix comptem amb vosaltres per organitzar les activitats. En dates properes convocarem una reunió per a tots els participants.

 

Adreça
Camping Fuentes Carrionas

 

Mapa