Agrupació Excursionista "Catalunya"

Puig Cornador (1.229 m)

Senderisme
Senderisme150x150
Data: 11/05/2024

Excursió de muntanya per a sòcies i socis

Lloc i hora de trobada:  07:h. a l’Agrupa (C/ Padilla-Provença).  -  07:15h. Fabra i Puig / Meridiana

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: Import: 23 € socis/es, 33 € socis/es on-line. Data límit d’inscripció, dimecres 8 de maig a les 20h. Mitjançant grup de WhatsApp de SENDERISME o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament i lloc de pujada a l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom “Cornador”.  

Recorregut: 9,5  Km. Desnivell:  360 m Horari aproximat: 3,5 (sense comptar parades)

Dificultat: Fàcil

Itinerari: Alpens, Cal Torrats, collet de les Bruixes, Puig Cornador, coll Tallat, Santa Margarida de Vinyoles, coll Tallat, collet de l’Ampolla, Roca de la Pena, Can Torrats, Alpens.

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar (de carmanyola)

Vocal: Pep Molinos (T/ 666 086 052)

Normativa: És obligatori llegir i acomplir les Normes Generals de les sortides de l’AEC 

Apunts de l’excursió: Sortint de Can Torrats, prenem un corriol que pel bosc ens enfila al collet de les Bruixes on ja tenim vistes del Pirineu. Seguim carena fins el Puig Cornador. Baixem al coll Tallat i per carena anem i tornem a l’ermita de Santa Margarida de Vinyoles on dinarem. De nou el coll Tallat anirem baixant per GR fins a Alpens. Volta pel poble amb exposició d’escultures de ferro....i bons embotits.

Nota: Per motius organitzatius, es canvia l’itinerari previst al Garraf, per aquest.  Disculpeu les molèsties.

 

Adreça
Puig Cornador

 

Mapa