Agrupació Excursionista "Catalunya"

Raquetes a Port del Compte

Semprepodem
Raquetes200x133
Data: 18/02/2023

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 7,00 a l’Agrupa – 7,15 a Fabra i Puig/Meridiana

Transport: Bus. Si no s’arribés el nombre de places es farà amb cotxes particulars.

Inscripcions: Import: 21 socis/es ; 31 socis/es on-line. Fins dimecres  15 de febrer a les 20h. Mitjançant grup de Whatsapp de Semprepodem o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  . En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament, lloc de pujada de l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom “Raquetes”.  

Distància: 10 Km aprox. Desnivell : 600 m aprox. . Horari aprox : 5 h.

Dificultat: Moderada pel desnivell. Moderada segons estat de la neu

Itinerari: Pàrquing Estivella, portell del Llop, Puig de Vulturó, Pedró de Quatre Batlles, Tossal de l’Estivella, Pàrquing.

Material: Raquetes, pals, ulleres de sol, motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar.

Vocal: Pep Molinos T/ 666 086 052

Normativa: Normativa: És obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de sí mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. Pel transport, cal portar mascareta. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.

Apunts de l’excursió: Iniciem la ruta al pàrquing superior de l’Estivella remuntant terreny per bosc fins el portell del Llop, on girem al nord per pujar per espais oberts al Puig de Vulturó i seguidament al Pedró de Quatre Batlles, punt més alt del massís i bon mirador amb extenses panoràmiques. A continuació ens desplacem a l’Oest a cercar al Tossal de l’Estivella. Baixem per una pista entre bosc fins tornar al pàrquing.

Nota: Segons estat de la neu es podrà variar l’itinerari, el massís, o fins i tot el tipus d’excursió. En tots els casos s’avisarà oportunament pel grup de Whatsapp de Semprepodem i correu electrònic.

 

Adreça
Serra Port del Compte

 

Mapa