Agrupació Excursionista "Catalunya"

Serra de Prades

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: 18/03/2023

Excursió de muntanya per a sòcies i socis

Hora i lloc de trobada: 7.00 h a l’Agrupa (Padilla/Provença) – 7.15 h a Palau Reial (Diagonal)

Transport: Autocar; si no s’arriba a un mínim de persones, anirem en cotxes particulars.

Inscripcions Import: 23 euros socis/es, 33 euros socis/es on-line. Fins dimecres 15 de març a les 19h, mitjançant grup de WhatsApp de SEMPREPODEM o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament, lloc de pujada de l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom “Prades”.  

Desnivell: + 300 m, - 400

Distància: 17 km

Horari aproximat: 6 hores

Dificultat: Moderada

Itinerari: Prades – Mare de Déu de l’Abellera – Roca dels Corbs – Coll del Serafí – Plans d’en Pagès – Coll de la Font del Dineral – Coll d’en Perroi – Coll de la Caldereta – Collet de la Cova Fumada – Mola de l’Estat – Collet de la Cova Fumada – Coll de Viladecabres – Mola de la Roquerola – Mas de Roquerola – Font del Mas de Mateu – Grau del Roqueral – Picó Gros – Farena.

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i la pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua i menjar per a tot el dia.

Vocal: Lluís Tarruella i Vilà

Normativa: : Es obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits i les inscrites han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.

Apunts de la sortida: Sortirem del poble de Prades, on esmorzarem en un bar. Anirem pujant cap a la carena de les muntanyes de Prades, fins a resseguir la part més alta, d’on gaudirem de boniques vistes. La part de la Mola de l’Estat és la més espectacular. Després començarem a baixar per diferents corriols emboscats fins arribar a la Mola de Roquerola des d’on veurem el “micropoble” de Farena. Per arribar-hi, baixarem un parell de graus, per desfer el desnivell que ens separa del nostre destí.

 

Adreça
Muntanyes de Prades

 

Mapa