Agrupació Excursionista "Catalunya"

Serra del Pou – L’Albiol (Muntanyes de Prades)

Senderisme
Senderisme150x150
Data: 19/03/2022

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc i Hora de Sortida:  7 h. Local Agrupa. 7:15 Palau Reial

Transport: autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: Import: 40 euros socis/es ; 50 euros socis/es on-line (inclou autocar i dinar). Fins dimecres 16 de març a les 19h. Mitjançant grup de Whatsapp de Senderisme o per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament, lloc de pujada de l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom i «Serra Pou». 

Recorregut: 10  Km. aprox.

Desnivell :  300

Horari aproximat: 3 – 4 h.

Dificultat: fàcil.

Recorregut: L’Albiol – Mas Nou – Mas de Tinet – Grau del Mal Pas – Altiplà de la Serra del Pou - Grau de l’Estelada – L’Albiol

Descripció: Sortirem de l’Albiol  passant per sota de les runes del castell, per anar a buscar una pista que porta a diversos masos, tot vorejant la Serra del Pou, fins a l’enrunat Mas de Tinet. D’allà prendrem el grau del Mal Pas, que en una dura pujada ens portarà fins a dalt de tot de la Serra del Pou. Seguirem una estona per la part alta de la serra en direcció oest, per anar a trobar el camí del Grau de l’Estelada, que ens retornarà a l’Albiol.

Material: Calçat i roba de muntanya apropiada (segons la climatologia esperada), pals, crema solar, aigua per tot el recorregut, mascareta. Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua i esmorzar. 

Àpats: esmorzar al bar i dinar al restaurant.

Vocal: Rosa M. Soler 699537419 

Altres informació: per WhatsApp,  (Senderisme - AEC) 

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’A.E.C. i el fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació de les mateixes. Cal estar en possessió de la targeta federativa de la  FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que li pugui passar.

SÓN D’OBLIGAT COMPLIMENT LES MESURES SANITÀRIES DAVANT EL COVID-19, i portar mascareta al bus.