Agrupació Excursionista "Catalunya"

Travessa Sant Llorenç del Munt

Senderisme
Senderisme150x150
Data: 11/02/2023

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 07.30 h a l’Agrupa 07.45 h Fabra i Puig/Meridiana.

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions Sòcies/s: 15 euros . Sòcies/s online: 25 euros. És el preu del viatge en autocar. Inscripcions fins dimecres 8 de febrer a les 19 h, mitjançant WhatsApp al grup de Senderisme o per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom de la sortida, nom i cognoms, confirmació de pagament i lloc de pujada a l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’AEC: ES72 3025 0017 4114 0003 1058, indicant nom i “Sant Llorenç”.

Recorregut: 10 km. Desnivell: 290 m. de pujada i 500 de baixada. Horari aprox:. Unes 4 hores

Dificultat: Fàcil.

Itinerari: Coll d’Estenalles-Coll d’Eres-Carena del Pagès-Morral del Drac-La Mola-Can Pobla- Pàrquing de Can Robert

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar de carmanyola.  La idea es dinar dalt de la Mola, si és possible per l’horari.

Vocal: Rosa Maria Soler

Altra informació: per WhatsApp,  (Senderisme - AEC)

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’A.E.C. publicades en el Butlletí. El fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació de les mateixes. Pel transport, cal portar mascareta. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.

Apunts de l’excursió: Clàssica travessa de nord a sud per carena de de la Serra de Sant Llorenç del Munt.  Arribats a la Mola intentarem aclarir on es la placa de sostre comarcal, que es va posar pel Centenari de la Agrupa.  L’itinerari transcorre sempre per camins ben marcats i encara que solen estar força concorreguts, la bellesa del paisatge ho compensa de sobres.

 

Adreça
La Mola

 

Mapa