AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació del COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

Fer la travessa d'aquesta impressionant serralada al Kirguizistan no es pas com anar en bici a Collserola al diumenge al matí. Núria Monmany, Francesc Grau i Pere Esteban van fer el pasat estiu un viatge combinant el que es podria anomenar com btt-turisme (per distingir-ho del cicloturisme convencional) i el trekking. Arriba fins als peus de la segona glacera més llarga del continent, la del Khan Tengri, travessa els paisatges més variats, i permet entrar en contacte amb els pastors semi-nòmades.
Tota una aventura que cal llegir

Altres