AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació del COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

 

Avui comença la travessa per les Illes Lofoten.

Les illes Lofoten són un arxipèlag situat entre els paral·lels 67 i 68 de latitud N al nord de Noruega. Són illes conegudes per la seva gran bellesa natural.Les illes Lofoten estan caracteritzades per les seves muntanyes i cims, cales protegides, extensions de mar i grans àrees verges. La muntanya més alta a Lofoten és Hermansdalstind(1034 m) a Moskenes; el Parc Møysalen Nationaljust cap al nord-est de Lofoten s'hi aixequen muntanyes que arriben a 1262 m. El Moskstraumenfamós (Malstrøm), sistema de remolins de marea, és localitzat a Lofoten occidental. El mar és ric amb vida, i l'escull coral·lí d'aigua profund més gran del món (Røst Reef, 40 km molt de temps) és localitzat a l'oest de Røst. Lofoten té una densitat molt alta d'àguiles marines i cormorans, i milions d'altres ocells de mar, entre ells el acolorit puffin. Les llúdriessón comunes, i també hi ha antsa Austvågøy.

Altres