Agrupació Excursionista "Catalunya"

 Imatge de mostra L’ERE no s'atura.

El passat dissabte 16 de maig realitzàrem l’exploració de l’Avenc del Club al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, prop del conegut turó de La Mola...

El grup estava format per 11 membres de l’ERE: 7 “veterans” i 4 espeleòlegs nouvinguts a l’Equip, que venen de realitzar, amb gran aprofitament, el Curs d’Iniciació a l’Espeleologia, recentment clausurat.

Imatge de mostra  

D'entrada s’havia programat l’explo-ració de l’Avenc del Castellsapera, però aquest està temporalment prohibit per tal de respectar els cicles vitals dels quiròpters  que  són els nostres encantadors companys d’aventures sota terra, els ratpenats.

Després de celebrar una reunió d’urgència, decidirem plantar les nostres cordes a l’Avenc del Club, cavitat que es troba als voltants del Turó de la Mola.

Es tracta d’un avenc molt clàssic per sortides d’iniciació, i per tant molt adient per una sortida com aquesta, tenint en compte el número tant considerable de membres de l’Equip que ens havíem ajuntat.

L’exploració va anar d’allò més bé, amb un ritme molt fluid tenint en compte que érem uns quants.
Els nous membres de l’ERE, és a dir la Carme, en Jordi, la Yolanda i en Xavier, varen estar plenament a l’alçada, demostrant que els coneixements rebuts han quallat i que tenen un magnífic futur com espeleòlegs.

Un cop vàrem estar tots fora de la cavitat, dinàrem al costat de la boca de l’avenc. El bon ambient i la companyonia van seguir i ara ja més relaxats, s’ha de reconèixer que vàrem passar una estona realment agradable. L’espeleologia és explorar cavitats però també és gaudir de l’amistat dels companys que com deia l’amic Rocías, esdevenen amics.

Imatge de mostraLes coses han canviat a l’ERE! Fa uns mesos ens plantejàvem fer una sortida de portes obertes per mirar de recuperar el to de la secció, i ara,  en canvi, estem programant activitats que ens permetin fer exploracions amb un número considerable d’assistents.

Aquestes sortides seran comunicades al butlletí, confirmant la bona salut de la Secció d’Espeleologia de l’AEC.

Si us ve de gust obtenir més informació, adreceu-vos a:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
                                                                                               
Jordi Clop