Agrupació Excursionista "Catalunya"

La foto de fa dos anys amb més gent!!!

El passat cap de setmana 11 i 12 de novembre, unes 30 membres del Grup Jove vam fer la gairebé clàssica visita al Baix Camp. Un dia a Margalef, un a Arbolí i dues nits a Riudecanyes van ser el marc de molts somriures i la causa dels cruiximents que molts hem patit al llarg de la setmana següent.

La casa va començar a rebre visitants al voltant de les 21h del divendres. A les 22:30h aproximadament van estar llestes les verduretes per cuinar el boníssim sopar... que va estar llest a l’una de la matinada. Van sobrar alguns plats de cuscús poc fet però els que ens vam menjar els vam gaudir de valent! El matí següent i havent dormit dues horetes, quatre cotxes enfilaven cap a Margalef carregats de ferro i persones marejades de tanta corba.

Vam passar el dissabte al Bloc del Pork i els sectors de la seva dreta i esquerra. Vies per a tots els gustos; des de quart grau fins a algun setè tímid.

El mateix dia a la tarda començava a arribar una nova fornada de gent per omplir encara més la casa. Una trentena de persones vam sopar una mica més aviat que el dia anterior però no pas pitjor. Un cop sopats vam jugar una estona a futbol esquivant fanals que ens van sorprendre amb les seves habilitats d’experts futbolistes.

Diumenge, havent dormit una mica més que el dia anterior i havent deixat la casa més neta que com la havíem trobat, vam enfilar cap a Arbolí. Vam tornar als sectors que havíem tastat fa dos anys: el Duc i la Placa del Duc. Els més novells van poder obrir alguna via a les vies perfectes per a la iniciació de la Placa del Duc i la resta, una mica més avall vam anar muntant, desmuntant, provant i tatxant vies.

A última hora i havent fet el recompte de material, vam organitzar cotxes per enfilar cap a les respectives cases.

Un cop més, moltes gràcies per omplir la casa de somriures i d’escalfor!

Ja ho sabeu: casa nostra és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú.

Seguim!

Joan Cabré

Crec que ho porto tot.... doncs amunt!

Aprenent a fer servir els amics

Has vist com puja. Sembla fàcil i tot!

Jo crec que el pas difícil és a la tercera xapa...

Ara ajunto mans i... AMUNT!

Escalant amb vistes a una Highline

Som ben petits entre tanta roca