Després de molt temps sense poder fer activitats, el grup jove ha arrencat fort fent tres barrancs aquàtics en un cap de setmana! Molt bones sensacions altre cop i feliços de poder tornar a gaudir de la muntanya! Situats tots entre el Pallars Jussà i l’Alt Urgell vam passar els dos dies tot i que el sol no es va deixar veure. Hi havia massa ganes! 

Barranc de Bóixols: Barranc aquàtic d’iniciació molt bonic, el descens dura unes 3 hores. L’accés és molt curt i el retorn són uns 45 min. Com que el dia no ens va acompanyar massa, feia una mica de fred però té ràpels amb cascades impressionants i algun salt interessant que ens va fer oblidar la temperatura de l’aigua!

Barranc de Sant Ponç: En el nostre cas, aquest va ser semisec. Situat a Perles, el descens és curtet (30min) i l’accés és immediat amb un retorn ràpid també. Bàsicament té dos ràpels llarguets i molt xulos. Ideal per a combinar amb el de Bóixols al mateix dia, si no se'n té prou amb un! Encara ens va sobrar energia per anar a un sector d’escalada allà mateix i fer unes vies al capvespre.

Barranc de la Font Bordonera: Diumenge al matí vam anar cap a Organyà. També és un barranc aquàtic molt bonic i d’iniciació. El descens dura unes 3 hores i si es fa combinació de cotxes l’accés és immediat amb un retorn de 25 min. En aquest cas destaca paisatgísticament i pel tobogan final que és molt divertit i es pot repetir tants cops com es vulgui.

Va ser un plaer poder tornar a fer activitats junts i a llocs tan bonics com aquests! Amb moltes ganes de seguir fent sortides!

Bernat Bolao (22-23/05/2021)

Altres