Agrupació Excursionista "Catalunya"

Camí dels Enginyers – Gorgues del Freser

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: 15/10/2022

Excursió de muntanya per a sòcies i socis

Lloc i Hora de Sortida:  07.00 h. Local Agrupa. 07,15 Fabra i Puig 

Transport: Autocar i cremallera a Núria (***). Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars. 

***Cremallera. Al ser un dissabte amb afluència de gent, cal que us traieu amb antelació el bitllet del cremallera on-line (cal registrar-se). Bitllet solament d’anada, de Queralbs a Núria, dia 15 d’octubre, sortida de Queralbs a les 9,52. Si teniu problemes contacteu amb el vocal. 

Inscripcions: Import: 25 euros socis/es, 35 euros socis/es on-line (autocar). Fins dimarts 11 d’octubre a les 19h, mitjançant grup de Whatsapp de SEMPREPODEM o per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament, lloc de pujada de l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom “Camí Enginyers”.   

Recorregut: 17  Km. aprox. 

Desnivell :  +500 aprox / -1.350 aprox 

Horari aproximat: 6,00h. 

Dificultat: Moderada. Només al camí dels Enginyers algun pas aeri fàcil (solament cal posar atenció si teniu vertigen). 

Recorregut: Núria, camí dels Enginyers, torrent Joan de Deu, coll dels Homes, Coma de Vaca, torrent de Bogadé, les Marrades, pont del Freser, Salt del Grill, La Farga (Queralbs) 

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar.  

Vocal: Pep Molinos (666086052) 

Altra informació: per WhatsApp,  (Semprepodem - AEC) 

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’A.E.C. publicades en el Butlletí. El fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació de les mateixes. Pel transport, cal portar mascareta. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia. 

 

Telèfon
Adreça
Camí dels enginyers

 

Mapa